*uppdaterad* Instagram 1.0.3 apk *Uppdated*

Det verkar som att en hel del har problem med att få tag i Instagram då flera olika telefonmodeller får meddelandet på Google Play att deras telefon inte stöds trots att den lever upp till det som ska krävas. Därför lägger jag upp apk-filen här så kan ni som springer på detta problem testa att ladda ned den härifrån och lägga in det manuellt i telefonen.

OBS! Jag säger inte att detta kommer fungera på just din din telefon, men jag vet att det fungerar på en del av dem som nekas att installera det direkt från Google Play!

Jag har uppdaterat apk-filen till den senaste just nu (v1.0.3)
Buggar fixade i denna versionen:

  • Öppnat support för tablets.
  • Möjligt att installera appen på sd-kortet.
  • Fixat avstängningen av ljudet när man tar kort.
  • Flertalet små buggfixar och förbättringar

Ladda ner instagram 1.0.3.apk här!


It seems as if some of you are having problems installing Instagram through Google Play because it says your phone isn't supported even thought your phone lives up to the requirements. For those of you that have this problem I've posted the apk-file here for you to download and try to install manually.

NOTE! I'm not saying this will work on your phone and if it doesn't I don't want you to be mad at me for it. I do say that I know that some people have managed to install Instagram this way even thought it said on Google Play that their phone model wasn't supported.

I have uppdated the apk-file the latest version at this moment (v1.0.3)
Bug fixes:

  • Open up support to Tablets.
  • Allow app installation on SD card
  • Fix audio mute bug during capture
  • Several small bug fixes and improvements

Download Instagram 1.0.3.apk here!

Kommentera